Dodatek k soustředění - ukázky, výsledky

15.03.2013 14:51

Pozdě, ale přece, dodávám ukázky tréninků a výsledky. Ti, kdož se zúčastnili, již oboje mají, ale přesto je zveřejníme, aby ostatní mohli závidět.

1. Trenink - NOB

Poměrně jednoduchý NOB, na druhou stranu na 13 let staré mapě. Sloužilo hlavně pro kluky jako trenink na MČR, ale i ostatní si rádi zaběhli:-) Nějaký noční trenink před mistrovstvím ještě uděláme.

nocnak.A.jpg (410,8 kB)

2. trenink - Okruhy

Všechny 4 okruhy na perfektní mapě Barchoviny zvládli pouze chlapi.

okruhy.jpg (125,2 kB)

3. trenink - Starty

Treninku zaměřeného na jednu z nerizikovějších fází závodu se už zúčastnili úplně všichni. Trenink byl krátký a intenzivní, nepostrádal náboj a soutěživost.

4. trenink - Klasika

Nejdelší trenink na mapě Běluňka byl zpestřen redukovanými informacemi. Jak se někteří přesvědčili, méně je někdy více, a nejlepší je všímat si pouze toho podstatného, a balast okolo nejlépe ani nemít v mapě.

ukázka_Běluňka_klasika.jpg (471,2 kB)

5. trenink - Štafety dvojic

Podobný systém jako starty, předávala se ale štafeta a každý z dvojice běžel tři okruhy.

6. trenink - Middle

Závěrečný bonbonek v podobě krátkého, ale vymazleného middlu. Jednalo se zároveň o přebor soustředění a vítězové získali titul Největšího Choustníka.

 

Výsledky všech treninků: Vysledky_all.xlsx (13,4 kB)

 

Fotky od Lucky (výborný, mimochodem!), jsou na rajčeti, kam ostatně budeme umísťovat všechny fotky, protože je to praktičtější, tekže si stránku uložte do oblíbených hned pod tyto stránky:-).

 

Jak už psal Pavel, soustředění se vyvedlo po sportovní i společenské stránce. Není třeba čekat na příští rok, podzimní sezona je taky sezona a naladit se na ni musí už koncem prázdnin...

 

/Dan

—————

Zpět